Ik wil enkel lezen over:

Tips

Alice et Maman

Fabric Facts: katoen

In Fabric Facts draait het om de feiten en fabels over stoffen. Welke kwaliteiten zijn natuurlijk en duurzaam? Wat is het verschil tussen stoffen onderling? En hoe worden ze gemaakt? Deze keer gaan we dieper in op de kwaliteit katoen. Kom er hier alles over te weten.

Alice et Maman

Fabric Facts: viscose

In Fabric Facts draait het om de feiten en fabels over stoffen. Welke kwaliteiten zijn natuurlijk en duurzaam? Wat is het verschil tussen stoffen onderling? En hoe worden ze gemaakt? Deze keer gaan we dieper in op de kwaliteit viscose. Kom er hier alles over te weten.

Alice et Maman

Fabric Facts: linnen

In Fabric Facts draait het om de feiten en fabels over stoffen. Welke kwaliteiten zijn natuurlijk en duurzaam? Wat is het verschil tussen stoffen onderling? En hoe worden ze gemaakt? Deze keer gaan we dieper in op de kwaliteit linnen. Kom er hier alles over te weten.

Alice et Maman

Fabric Facts: zijde

In Fabric Facts draait het om de feiten en fabels over stoffen. Welke kwaliteiten zijn natuurlijk en duurzaam? Wat is het verschil tussen stoffen onderling? En hoe worden ze gemaakt? Deze keer gaan we dieper in op de kwaliteit zijde. Kom er hier alles over te weten.

Alice et Maman

Fabric Facts: wol

In Fabric Facts draait het om de feiten en fabels over stoffen. Welke kwaliteiten zijn natuurlijk en duurzaam? Wat is het verschil tussen stoffen onderling? En hoe worden ze gemaakt? Deze keer gaan we dieper in op de kwaliteit wol. Kom er hier alles over te weten.

5 artikel(en)

per pagina
Toon