Over ons

Alice et Maman is een Belgisch merk dat sinds 2004 nightwear, homewear en pregnancy/maternity creëert, produceert en verdeelt. Sinds enkele jaren zijn we ook gespecialiseerd in het vervaardigen van een klassieke herencollectie genaamd Maurice. Ons merk richt zich voornamelijk op dynamische en modebewuste dames en heren die houden van pure eenvoud en oog hebben voor verfijnde details.

De collectie bestaat uit 4 verschillende lijnen: nightwear, homewear, pregnancy/maternity en Maurice, onze mannencollectie. We leggen de nadruk op eenvoudige concepten met oog voor verfijnde details, uitgewerkt in zachte stoffen en hedendaagse kleuren. We streven naar een hoge, kwalitatieve afwerking. Alice et Maman wordt verdeeld in een 60-tal verkooppunten in België en Nederland: de betere lingeriewinkels, decoratiewinkels en zwangerschapswinkels.

2017

Begin 2017 geeft Riet De Vos, die al 14 jaar de stuwende kracht is achter het merk Alice et Maman, de fakkel door aan Céline Lietaer. Het is haar uitgesproken ambitie om Alice et Maman verder te laten groeien met het behoud van het DNA dat dit Belgische modemerk zo kenmerkt.

2010

Sinds 2010 heeft Riet beslist om in zee te gaan met Mieke De Kerpel die heel wat ervaring heeft in zowel productie, confectie als organisatie. Samen willen ze het merk Alice et Maman professionaliseren en nog meer op de kaart zetten in het modelandschap.

2004

Styliste Riet De Vos is een dynamische en modebewuste dame die houdt van pure eenvoud en oog heeft voor verfijnde details. In 2004 start ze het merk Alice et Maman op, een beperkte nachtkledijcollectie die uitblinkt in haar eenvoud.